senior

Vi på Sans & Balans erbjuder varierad träning för dig som är senior. 

Yoga & avslappning senior - Vår kurs i Yoga & Avslappning passar alla som vill gå ner i varv. Mjuka yogarörelser som utförs sittande eller liggande för att öka rörligheten i axlar, skuldror, rygg och höfter samt andningsövningar och guidad avslappning.

Styrka & kondis senior - Säker och rolig stationsträning för dig över 65. Fokus ligger på styrka, kondition, rörlighet och balans.

Pilates senior - Pilates har fått sitt namn efter dess grundare Joseph Pilates och bygger på en unik kombination av rörelser som utförs i lugn takt med syfte att stärka kroppens "kraftstation", dvs musklerna i buken, ländryggen, skinkorna och låren. Fokus ligger på rätt teknik, andning, kroppskännedom och andning. Pilates är speciellt bra för dig som lätt får ryggproblem. Noga utvalda rörelser för dig över 65.

Stark och stabil i vardagen - På den här kursen lägger vi extra fokus på bra teknik i viktiga vardagsövningar som tex knäböj och utfall. Vi varvar styrka och kondition med svett och skratt. Vi jobbar med olika tempon och redskap, därför passar denna kurs lika bra för den ovana som den vana.

Rabatter
50 kr i rabatt vid 2 bokade seniorkurser
100 kr i rabatt vid 3 bokade seniorkurser