reception carin

Ordinarie bemannade öppettider
fr.o.m. 2020-09-28

MÅNDAGAR 08:00-20:00 Stängt 13:00-15:00
TISDAGAR 06:30-20:00 Stängt 13:00-15:00
ONSDAGAR 08:00-20:00 Stängt 13:00-15:00
TORSDAGAR 08:00-20:00 Stängt 13:00-15:00
FREDAGAR 07:00-17:00 Stängt 13:00-15:00
LÖRDAGAR 08:00-12:00
SÖNDAGAR   Ej bemannat

Tel: 042-23 69 79
Mobil: 0707-95 47 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Öppettider med tag fr.o.m. 2020-09-28
(gäller endast kunder med hel- eller halvårskort)

MÅNDAGAR 06:00 - 22:00
TISDAGAR 06:00 - 22:00
ONSDAGAR 06:00 - 22:00
TORSDAGAR 06:00 - 22:00
FREDAGAR 06:00 - 20:00
LÖRDAGAR 07:00 - 18:00
SÖNDAGAR 07:00 - 18:00

 Öppettider Helgdagar

 

Andra advent firar vi med ett PANG-erbjudande. 

Köp 10-klippkort gym eller gruppträning & få 10 extra klipp på köpet!
Gäller fre-sön 4-6 december. Alla 20 klipp gäller i 6 månader. 

 

Midvinterschema

Nu har vi startat försäljningen av vår Midvinterkort.
Med kortet kan du träna hur mycket du vill på alla öppna klasser, inklusive yoga och pilates, samt i vårt gym under 5 veckor, 14 dec - 17 jan. Kom och testa våra nygamla klasser "Total bodytoning" och "3-2-1" eller prova nyheten "Yoga Nidra". Allt detta och mycket mer för bara 890 kr om du köper ditt kort senast 30 nov, därefter 1190 kr. 
Som en extra bonus får du dessutom tilgång till vår Onlineträning via Facebook. OBS! Begränsat antal. Först till kvarn gäller. Är du inte medlem tillkommer en engångsavgift för medlemskap.

Är du ledig dagtid eller kanske följer FHM:s rekommendationer och jobbar hemifrån?
Då kanske du är intresserad av vårt nya dagkort? Kortet är giltigt måndag - fredag från det vi öppnar t.o.m kl 13.
Träna 9 gruppträningspass / vecka och gymma hur mycket du vill året ut för enbart 960 kr (medlemspris). Vi startar försäljningen 1 september. 
Ju snabbare du kommer igång desto mer träning får du för pengarna!
Boka ditt kort nu på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Dagkort

Om du vill lära dig Ashtangayoga, men inte har möjlighet att gå en längre kurs, kommer här ett perfekt tillfälle för dig!
En intensivkurs där du under fem dagar blir introducerad till Ahtangayoga och Mysore-träning, som är det traditionella sättet att utöva denna yogaform.

Mysore-style, yoga i ditt eget tempo, i din egen takt
Mysore style innebär att du praktiserar tillsammans med andra elever i en grupp, men i din egen takt. Vi är alla olika och meningen är att yogan ska anpassas individuellt utifrån varje persons unika behov. Med hjälp av läraren får du lära dig ordningen på positionerna och du får stöd när du behöver lite guidning. När du är redo lägger läraren till nya positioner allt eftersom. Det blir som att ha en personlig tränare - fast i grupp.

Alla kan gå på Mysore
Det spelar ingen roll om du har lång eller kort erfarenhet av yoga, på Mysore tränar alla efter sin egen förmåga. Intensivveckan är för alla och passar både dig som aldrig yogat tidigare och yogisar som kommer från en annan yogaform och vill få en snabb introduktion till Ashtangayoga. Den första dagen är en introduktion för nybörjare men alla är välkomna att delta. Är du osäker och vill prova först går det att boka lördagens workshop separat, se nedan.

Yoga i trygga händer
Vår Mysore-kurs leds av Merethe Bråthen som har jobbat som instruktör i friskvårdsbranschen sedan 1994 och bl.a. studerat yoga för Saraswati i Mysore i Indien och flera svenska och internationella lärare.

Merethe

Program
Dag 1, lör 5 dec kl. 12.30 - 15.30
Introduktionsdag och Mysore praktik. Vi går igenom grunderna i Ashtangayoga, andningsträning, bandhas och rätt teknik för solhälsningarna, de stående positionerna samt den avslutande sekvensen. Alla är välkomna denna dag utan att binda upp sig för hela kursen. Har du tränar Ashtangayoga tidigare går det bra att starta på söndagen.

Dag 2, sön 6 dec kl. 09.00 - 11.00. Drop-in kl. 09.00 - 09.30
Ashtangayoga mysore style

Dag 3 - 5, mån 7 dec - ons 9 dec kl. 06.00 - 08.00. Drop-in kl. 06.00 - 06.30.
Ashtangayoga mysore style

Dusch finns, så kom gärna innan jobbet!

 

Pris & bokning
Lör 5 dec 290 kr
Sön-ons 790 kr
Hela kursen 890 kr

Boka plats: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Obs! Begränsat antal platser. Anmälan är bindande, men inte personlig. Vi betalar endast tillbaka kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg.

Hostschema

Höstens schema (del 2) är här med 30 klasser varav 7 klasser utomhus varje vecka.
Schemat börjar gälla v. 45.

De kommande veckorna kommer innebära en utmaning; att leva säkert för att minska smittspridningen och samtidigt fortsätta leva för att må väl.

Med en pandemi som nu hållit oss i sitt grepp sen i mars, och med nya skärpta restriktioner kommer det att vara extra viktigt att träna säkert och visa omtanke om varandra. På Sans & Balans följer vi noga utvecklingen och myndigheternas restriktioner. Vi upplever att alla som tränar hos oss är oerhört omtänksamma och solidariska i att hålla avstånf till varandra, tvätta händerna och tvätta av redskapen efter användning. Vi hoppas att ni, liksom vi, orkar fortsätta med den omtänksamheten så länge pandemin kräver det av oss.

Våra tidigare åtgärder ligger kvar; vi fortsätter med minskat antal deltagare på klasserna, erbjuder utomhusklasser och onlineträning.
Med de nya direktiven som kom i veckan vidtar vi  nu ytterligare åtgärder för att minska smittspridningen och minimera risken för trängsel. 
OBS! Detta innebär tyvärr att vi måste lämna återbud till några av er som redan fått plats till vissa klasser.

Ytterligare åtgärder from 1 november:

 • Justerar tider på vissa gruppträningsklasser, för att skapa mer utrymme mellan klasserna (håll extra koll på ev nya starttider).
 • Ökade (obemannade) öppettider i gymet, fredagar till kl. 20.00
 • Minskar antalet platser på gruppträningsklasserna till 16 st på alla klasser inomhus
 • Extrainsatt uteklass måndagar kl. 16.45
 • Möblerar om anläggningen för att skapa mer utrymme
 • Fler möjligheter till onlineträning

 

Vid sjukdomssymtom (även små)ber vi dig att stanna hemma och vila eller träna online. Det gäller även om någon i din familj eller direkta närhet är sjuk. Du ska ha varit helt frisk och feberfri minst två dygn innan du kommer tillbaka.

Handsprit finns i receptionen och vi är tacksamma om du använder den (eller egen handsprit) direkt när du kommer till studion.

Boka gärna din favoritklass i god tid, och om du får förhinder och inte kan delta är vi tacksamma om du också avbokar i god tid, så någon annan kan få din plats. Du behlver avboka minst 2 timmar före klass startar.

 

Tack för att ni hjälper oss att hålla studion trygg och säker!

Hoppas att ni håller er friska i dessa tider.

Mot bakgrund av den nuvarande situationen och den osäkerhet som många upplever vill vi informera er om vilka åtgärder vi på Sans & Balans vidtar i dagsläget. 
Studion är öppen precis som vanligt då vi är en liten studio med få deltagare på klasserna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 • Är du sjuk, stanna hemma. En bra riktlinje oavsett corona eller ej.
 • Var extra noga med din handhygien. Det finns handsprit i gymmet och i receptionen. Tvätta händerna med två och vatten och sprita händerna.
 • Har du varit utomlands eller varit i kontakt med en smittad person ber vi dig stanna hemma under 14 dagar (inkubationstid).
 • Ta gärna med egen träningsmatta.
 • Vi ber också dig som har vanliga förkylningssymptom att stanna hemma. Vila och frisk luft underlättar tillfrisknandet. 

 

 • Handsprit och ytdesinficering finns utplacerade i studion att använda före och efter träning.
 • Lokalerna städas omsorgsfullt och vi är extra noga med att rengöra handtag, kranar och andra ytor som man ofta kommer i kontakt med med händerna.
 • Vi rengör tillsammans med er kunder mattor, maskiner och redskap efter varje träningstillfälle med vatten och desinficeringsmedel. 
 • Personal som är sjuk eller upplever minsta symptom ska stanna hemma. 

Våra klasser och kurser pågår som planerat om inga andra rekommendationer/beslut tas av myndigheterna.
Vi har minskar antalet deltagare på alla våra klasser och även begränsat platserna på våra kurser.

Vi tackar för din förståelse och samarbete. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 042-236979.

Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP