reception carin

Ordinarie öppettider fr.o.m. 2019-12-09

MÅNDAGAR 08:00-20:00
TISDAGAR 06:30-20:00
ONSDAGAR 08:00-21:00
TORSDAGAR 08:00-20:00
FREDAGAR 07:00-18:00*
LÖRDAGAR 08:00-12:00
SÖNDAGAR 09:00-12:00

*receptionen stänger kl. 17:00

Tel: 042-23 69 79
Mobil: 0707-95 47 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppettider Helgdagar

 

 

Öppna klasser
Läs mer...

Öppna klasser

Cirkelgym
Läs mer...

Cirkelgym

Personlig träning (PT)
Läs mer...

Personlig träning (PT)

Våra instruktörer

Carin Jönsson

Carin Jönsson

VD / Instruktör / PT / Massör

Undervisar i Step Up, 3-2-1, Barre Workout.
Kursledare för Pilates, Yoga och Seniorkurser.

Bakgrund

 • Lic. Yogalärare
 • Lic. Pilatesinstruktör
 • Adv. Personal Trainer
 • Cert. Massör
 • Lic. Funktionell / Korrektiv Tränare m.m.
 • Dipl. Avspänningspedagog
Läs mer…

Sofie Ekberg

Sofie Ekberg

Platschef / Instruktör / Reception / PT

Undervisar i Indoor Walking, Core-pass, Funktionell Cirkel, 3-2-1, Muscle Mix, Tabata mm, 8-veckors kurser.

Bakgrund

 • Dipl. TRX-instruktör
 • Dipl. Indoor Walking-instruktör
 • Dipl. Hälsocoach
 • Dipl. Personlig Tränare
 • Dipl. Hälsoprofil-bedömare, Kostrådgivare och Massör

Malin Besseling

Malin Besseling

Träningskoordinator / Gyminstruktör

Mer info snart...

Monica Buitenhuis

Monica Buitenhuis

Instruktör


Monica har lång erfarenhet inom friskvårdsbranschen och kommer under hösten att även arbeta som instruktör och PT.

Bakgrund

 • Lic. Personlig tränare
 • Lic. Gruppträningsinstruktör
 • Dipl. Indoor Walking
 • Dipl. Kettlebellinstruktör

Nicky Horn

Nicky Horn

Instruktör

Undervisar i Upper Body Challenge, Zumba Fitness.

Kajsa Olsson

Kajsa Olsson

Instruktör

Undervisar i Core Ball, Indoor Walking, Cirkelpass.
Dipl. TRX-instruktör.

Bakgrund

 • Dipl. Friskvårds-konsulent
 • Lic. Styrketränings-instruktör
 • Dipl. Kettlebell-instruktör
 • Cert. Massör

Pernilla Gunner Rössel

Pernilla Gunner Rössel

Instruktör

Undervisar i Utefys.
Ansvarar för Löparskolan.

Bakgrund

 • Personlig tränare.
 • Utbildad Yogalärare.
 • Nordic Military Training Cert. Coach

Marie Spetz

Marie Spetz

Instruktör

Bakgrund

 • Certifierad instruktör i Medicinsk Yoga
 • Utbildad Mindfullness practitioner på Skandinaviska ledarhögskolan

Lisa Pradon

Lisa Pradon

Instruktör

Gruppträningsinstruktör

Moni Rein

Moni Rein

Instruktör

Moni Rein är utbildad vid Balettakademin i Stockholm och har lång erfarenhet av att undervisa i dans, dansaerobic och Step up.

Susanne Bengtsson

Susanne Bengtsson

Instruktör

Undervisar i Funktionell Cirkel, Utefys. 8-veckors kurs och Mamma-baby.

Annamia Eek

Annamia Eek

Instruktör

Instruktör har jag varit i över 20 år och det är fortfarande lika roligt att leda, peppa och inspirera andra, man får så mycket energi tillbaka själv i den rollen!

Anette Jernström

Anette Jernström

Instruktör / Pilatestränare

Jag har tränat hela mitt liv, allt från dans till ridning och jui-jitsu, men pilates är det som gjort störst skillnad kroppsligt, inte minst i vardagen. Just nu håller jag på att utbilda mig till pilateslärare och gör en del av min praktik på Sans.

Maria Lindgren

Maria Lindgren

Instruktör

25 års erfarenhet inom träningsbranschen. Gruppträningsinstruktör som under hösten kommer att leda Booty och Magstark.

Nyheter

ALLA NYHETER -
 • 2020-02-05 i Nyheter

  Behåll formen genom klimakteriet!

  Nu kommer 6 veckors kursen som riktar sig till dig kvinna mitt i livet som är intresserad och...
 • 2020-01-03 i Nyheter

  Vårens schema 2020

  2020 har precis börjat och vi blickar framåt mot en uppiggande och stark vår tillsammans med er!...
 • 2019-11-15 i Nyheter

  Vi växer och blir starkare!

  Som vi har väntat och längtat. Det bubblar i oss, lite som prosecco =) Äntligen kan vi berätta den...
Känner du och din kropp varandra?
I en tid som lockar till omedelbar tillfredsställelse dygnet om är det lätt att tappa bort sig själv.

Kom när det passar dig - våra öppna klasser är för dig som gillar full flexibilitet.

Hos oss kan du träna funktionell träning, styrka, kondition och mycket mer. Klassiska favoriter som step-up och olika former av core-träning finns också representerade på schemat såväl som vårens nyheter Stång & styrka och Under pressure. Och varför inte börja dagen på bästa sätt med morgonyoga?

Vi har 25 öppna klasser i veckan och breddar ständigt med nya klasser. Med guld- och silverkort kan du träna hur mycket du vill på de öppna klasserna men vi erbjuder också 10-kort och engångsträning. 

 • Personligt bemötande
 • Engagemang
 • Små grupper
 • Lite annorlunda
 • Ingen anonym träningsfabrik
Öppna klasser fr.o.m 13 januari 2020
  FÖRMIDDAG 06.30-12 EFTERMIDDAG 13-18 KVÄLL 18-20
MÅNDAG

Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans.

Är du redo att pumpa rumpa? Booty är en kort, effektiv styrkeklass med fokus på rumpa och lår. Vi använder främst vår egen kroppsvikt men tar också hjälp av bräda, gummiband och vikter. Effektiva övningar som utmanar uthålligheten och styrkan i benen samtidigt som de formar och tightar. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Intensivt step up pass med lite klurigare kombinationer. För dig som tränat step tidigare.

Magstark är ett pass där fokus ligger på att stärka bålen, kroppens mittparti. Träningen ger starkare rygg och mage, men också bättre hållning. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Ge dig själv tid att släppa på spänningar. Vare sig du precis kört ett hårt pass eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen, öppnar upp, förlänger och varvar ner till skön musik. Inga skor behövs, men ta gärna med dig en varm överdragströja. Du är INTE för stel - välkommen! Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Under dessa 45 min sitter/ligger du inte ner alls. Du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

 

TISDAG

Börja dagen på bästa sätt! Här är passet för dig som är morgonpigg, eller vill ha hjälp att komma upp i tid. Vi kör varierad funktionell träning så att hela kroppen mår bra!

Funktionella övningar med boll, stabilitetssrulle, kettlebells mm. En rolig och utmanande form av stationsträning. Passar alla nivåer.

Latino är ett fartfyllt danspass till härliga latinska rytmer. De klassiska latindanserna har anpassats till solodanser där hela kroppen engageras! Vi dansar samba, cha-cha-cha, jive och rumba! Alla kan vara med, du behöver inte ha dansat tidigare. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

Träna kondition, styrka och balans på en liten trampolin. JUMPINGFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform som passar alla åldrar, från elitidrottare till nybörjare. Du får snabba resultat, JUMPING aktiverar alla muskler i kroppen, du får en ökad spänst och ett effektivare löpsteg. Mätningar visar att man förbränner 600-1000 kalorier under en klass. Let's JUMP and have fun! Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.
Rak och enkel styrketräning för hela kroppen. Vi använder oss av skivstång, hantlar samt vår egen kropp som belastning. Klassen passar alla nivåer, eftersom du själv väljer belastning. Vi lägger stor vikt på teknik och att lyfta rätt.
ONSDAG

Klassen för dig som vill bli starkare i mage, rygg, rumpa och lår samt förbättra din balans, stabilitet och hållning. En form av stationsträning där vi använder bollar, stabilitetsrullar, gummiband och lättare vikter.

 

En öppen klass i pilates med styrka, rörlighet och koordination. Klassen är utformad som ett cirkelpass med en mix av redskap som bollar, band och TRX för att ge dig det bästa av pilates. Öppen för alla nivåer av deltagare.
Det är roligt, det är enkelt och det är garanterat svettigt. IW är en säker träningsmetod som ger dokumenterat hög kaloriförbränning och kondition, samtidigt som du tränar mage, rygg, hållning och balans. IW passar alla eftersom du själv bestämmer motstånd och intensitet.

 

 

3 minuter styrka, 2 minuter kondition, 1 minut magträning. En riktig genomkörare! Kräver inga förkunskaper men en stor portion vilja och "dj-a anamma".

TORSDAG
Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare av hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt sätt. 
Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans - i takt till härlig musik.
Träna kondition, styrka och balans på en liten trampolin. JUMPINGFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform som passar alla åldrar, från elitidrottare till nybörjare. Du får snabba resultat, JUMPING aktiverar alla muskler i kroppen, du får en ökad spänst och ett effektivare löpsteg. Mätningar visar att man förbränner 600-1000 kalorier under en klass. Let's JUMP and have fun!

Vill du förbättra styrkan i hela bålen är detta det optimala passet för dig. Vi tränar mage, rygg och rumpa under 45 min. Vi jobbar med vikter, gummiband, stepbräda och egna kroppsvikten

 

 

Ett högintensivt intervallpass med fokus på styrka, kondition och explosivitet. Funktionella övningar för hela kroppen som varieras från gång till gång för att ge dig en riktig utmaning.

FREDAG

Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans. Alla nivåer och deltagare är välkomna.

En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Under dessa 45 minuter sitter/ligger du inte ner alls. Du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!

Funktionell träning för hela kroppen. "If you don´t use it you lose it". För att bibehålla styrka och rörlighet behöver vi träna i olika rörelseplan _ trycka, dra, hoppa, sträcka, böja och rotera i olika riktningar. Använda kroppen till det den är gjord för att göra. Vi använder oss av olika redskap och den egna kroppen för att träna styrka, uthållighet, rörlighet och balans. Kom och bli stark som en björn och smidig som en katt!
 
LÖRDAG

Rak och enkel styrketräning för hela kroppen. Vi använder oss av skivstång, hantlar samt vår egen kropp som belastning. Klassen passar alla nivåer, eftersom du själv väljer belastning. Vi lägger stor vikt på teknik och att lyfta rätt.

Vinyasa Flow är en mjukt flödande, dynamisk yogaklass. Vi tränar styrka, rörlighet och balans till stämningsfull musik. Klassen är guidad och passar alla nivåer av yogautövare. Avslutas med avslappning. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.

 

   
 SÖNDAG

Funktionella övningar med boll, stabilitetssrulle, kettlebells mm. En rolig och utmanande form av stationsträning. Passar alla nivåer.

   

 

Bokning
 • Förboka dig alltid till alla pass.
 • Aktuella klasser och tillgängliga platser ser du på "Boka"-knappen i menyn.
 • Tänk på att avboka din plats senast 2 timmar före klass.
 • Morgon- och fm.träning avbokas senast 18.00 dagen innan.
 • Åldersgräns: 16 år.
 • Klasser markerad med * är ungdomar 12-15 år välkomna att träna för 100 kr/pass.
Med reservation för ändringar.

 Våra pass
 1. 60 reps#Kom till ett pass där fokus ligger på många repetioner av styrkeövningar varvat med kondition. För de som vill nöta teknik och få en bra genomgång.#hidden
 2. 3-2-1#3 minuter styrka, 2 minuter kondition, 1 minut magträning. En riktig genomkörare! Kräver inga förkunskaper men en stor portion vilja och lite "dj-a anamma".
 3. Aerobics#Effektiv konditionsträning med klassiska aerobicssteg som sätts ihop till en hel koreografi. Du tränar kondition och koordination med härligt musik och ler! Det är ingen slump att aerobics, efter mer än 30 år, fortfarande är aktuell. Det är rolig träning som funkar! Kommer som happening på schemat under våren
 4. Barre#Var beredd att svettas vid stången i en klass som förenar balett med pilates och fitness. Ett intensivt träningspass för hela kroppen. Efter klassen kommer du att förstå vad som menas med att "pumpa rumpa".#hidden
 5. Barre Move#Med inspiration från balett, yoga och funktionell träning får du en genomkörare av hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt sätt. 
  Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans - i takt till härlig musik.
 6. Booty#Är du redo att pumpa rumpa? Booty är en kort, effektiv styrkeklass där vi fokuserar på rumpa och lår. Vi använder främst vår egen kroppsvikt, men tar också hjälp av bräda, gummiband och vikter. Effektiva övningar som utmanar uthålligheten och styrkan i benen samtidigt som de formar och tightar.
 7. Cardio Pilates#Förvänta dig en intensiv och utmanande pilatesklass, där vi kombinerar styrka, rörlighet och koordination. Klassen är utformad som ett cirkelpass med en mix av redskap som bollar, band och TRX för att ge dig det bästa av pilates.
 8. Core Ball#Ett träningspass med stabilitetsboll för ökad bålstyrka och bättre balans. Klassen är öppen för ungdomar mellan 12-15 år.#hidden
 9. Core Balance#Klassen för dig som vill bli starkare i mage, rygg, rumpa och lår och förbättra din balans, stabilitet och hållning.
  En form av stationsträning där vi använder bollar, stabilitetsrullar, gummiband och lättare vikter.
 10. Danza#För dig som gillar zumba och att dansa dig i form. Dans till den senaste musiken. Träning som är kul, lätt att följa och får dig att må bra.#hidden
 11. Familjeyoga#Att träna yoga med familjen är ett bra sätt att ta hand om både kroppen och knoppen. Klassen kommer att innehålla lekfulla inslag, parövningar och avslappning. Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs. (Från 8 år.)#hidden
 12. Funktionell Cirkel#Funktionella övningar med boll, stabilitetsrulle, kettlebells mm. En rolig och utmanande form av stationsträning. Passar alla nivåer.
 13. Funktionell Fitness#Funktionell träning för hela kroppen. För att bibehålla styrka och rörlighet behöver vi träna i olika rörelseplan, vi behöver trycka, dra, hoppa, sträcka och böja samt rotera i olika riktningar. Vi anväder oss av olika redskap och den egna kroppen för att träna styrka, uthållighet, rörlighet och balans. Kom och bli stark som en björn och smidig som en katt!
 14. Garuda#Garuda är perfekt för dig som vill bli BÅDE stark och smidig. Träningen kan bäst beskrivas som en blandning av coreträning, yoga och tai chi. Flödet i träningen gör att man blir mjukare i kroppen och lederna.#hidden
 15. Hatha Yoga Flow#Vår Hathayoga är en fysisk yoga, denna klass är på fortsättningsnivå. Stående och sittande positioner utförs i samklang med andningen, avslutas med liggande nedvarvning och avslappning.#hidden
 16. Hatha Yoga Soft#Vår Hathayoga är en mjuk fysisk yoga i lugnt tempo som passar alla nivåer av deltagare. Stående och sittande positioner utförs i harmoni med andningen och avslutas med liggande nedvarvning och avslappning.#hidden
 17. Indoor Walking#Det är roligt, det är enkelt och det är garanterat svettigt. Indoor Walking är säker träningsmetod som ger dokumenterat hög kaloriförbränning och kondition, samtidigt som du tränar mage, rygg, hållning och balans. Du går/springer på en ”crosstrainer” till medryckande musik med en ledare som peppar dig att ge det lilla extra. Indoor Walking passar alla eftersom du själv bestämmer motstånd och intensitet. Vid fint väder tränar vi ute på altanen!
  Inga förkunskaper krävs.
 18. Jumping#Träna kondition, styrka och balans på en liten trampolin. JUMPINGFitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform som passar alla åldrar, från elitidrottare till nybörjare. Du får snabba resultat, JUMPING aktiverar alla muskler i kroppen, du får en ökad spänst och ett effektivare löpsteg. Mätningar visar att man förbränner 600-1000 kalorier under en klass. Let's JUMP and have fun!
 19. Latino#Latino är ett fartfyllt danspass till härliga latinska rytmer. De klassiska latindanserna har anpassats till solodanser där hela kroppen engageras! Vi dansar samba, cha-cha-cha, jive och rumba! Alla kan vara med, du behöver inte ha dansat tidigare.
 20. Lower Body Toning#Den perfekta klassen för dig som vill få plattare mage, fastare rumpa och lår.#hidden
 21. Magstark#Magstark är ett pass där fokus ligger på att stärka bålen, kroppens mittparti. Träningen ger starkare rygg, mage, ben och rumpa, men också bättre hållning, smidighet och balans.
 22. Megacore#Ett kort, intensivt pass som stärker mage, rygg och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband och viktplattor, vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Passet är 25-35 min och passar utmärkt att kombinera med ett annat pass eller träning i gymmet.#hidden
 23. MLR#MLR står för Mage-Lår-Rumpa. En klassisk toningklass med många repetitioner. Vi använder oss av step-bräda, vikter, hantlar och gummiband. Passar alla oavsett ålder och erfarenhet och är perfekt att kombinera med en konditionsklass.#hidden
 24. Morgonyoga#Att börja morgonen med yoga är en underbar start på dagen. Mjukt flödande dynamisk yoga med fokus på rörlighet, smidighet och balans.
 25. Muscle Mix#Styrkeinriktat träningspass för hela kroppen. Vii använder oss av skivstång, hantlar, gummiband och bräda för att träna styrka, stabillitet och uthållighet.#hidden
 26. Pilates#Pilates bygger på en unik kombination av rörelser som utförs i lugn takt, med syfte att stärka kroppens ”kraftstation”, dvs musklerna i buken, ländryggen, skinkorna och låren. Fokus ligger på korrekt teknik, andning, kroppskännedom och koncentration.
  Pilates är speciellt bra för dig som lätt får ryggproblem.#hidden
 27. PreSki#Att åka utför är roligt. Det blir ännu roligare om man förberett sig!PreSki är ett fyspass där vi tränar styrka i core, ben och rumpa. Explosivitet, balans- och mjölksyreträning varvat med intervaller kommer att ge dig både benstyrka och uthållighet. Den perfekta uppladdningen inför skidsäsongen!#hidden
 28. Push & Pull#Genomkörare för hela din överkropp. Vi tränar alla muskler i överkroppen med hjälp av skivstång, vikter och vår egen kroppsvikt. Ett effektivt och utmanande träningspass.#hidden
 29. Push & Pull Express#Genomkörare för hela din överkropp. Vi tränar alla muskler i överkroppen med hjälp av skivstång, vikter och vår egen kroppsvikt. Vi jobbar i serier som är uppbyggda på fyra övningar där vi arbetar i 40 sek intervaller x 2. Effektivt och utmanande träningspass.#hidden
 30. Release & Relax#Ge dig själv tid att släppa på spänningar. Vare sig du precis kört ett hårt pass eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen, öppnar upp, förlänger och varvar ner till skön musik. Inga skor behövs, men ta gärna med dig en varm överdragströja. Du är INTE för stel - välkommen!
 31. Soma Move#En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Under dessa 45 minuter sitter/ligger du inte ner alls. Du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelserna. Är du stel blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!
 32. Sportmassage#En form av självmassage som utförs med hjälp av rulle och boll. Med en kombination av rörelser, tryck och stretching behandlar vi muskler, bindväv, och triggerpunkter. Tekniken har de senaste åren ökat i popularitet både bland idrottare och motionärer eftersom den effektivt löser upp spänningar, ökar flexibiliteten och påskyndar återhämtningsprocessen.
  Välkommen till smärtblandad förtjusning!#hidden
 33. Step Ball#Enkel men effektiv Step Up träning för att få upp flåset + 25 min supereffektiv mag- och ryggträning på bollen = en oslagbar mix!#hidden
 34. Step Up#Intensivt Step Up pass med lite klurigare kombinationer, för dig som tränat Step Up tidigare.
 35. Step & Styrka#Här varvar vi step och styrka. I konditionsdelen jobbar vi med pulshöjande stegkombinationer på stepbräda. I styrkedelen utmanar vi kroppens alla muskler genom vikter och kroppens egna motstånd.#hidden
 36. Stång & styrka#Rak och enkel styrketräning för hela kroppen. Vi använder oss av skivstång, hantlar samt vår egen kropp som belastning. Klassen passar alla nivåer eftersom du själv väljer belastning. Vi lägger stor vikt på teknik och att lyfta rätt.
 37. Tabata HIIT#Tabataintervaller är maximalintensiv intervallträning där du gör så många repetitioner du kan av samma övning under 20 sekunder och vilar i 10 sekunder. Intervallerna upprepas 8 gånger. Passet är uppbyggt på enkla cardioövningar.#hidden
 38. Terapeutisk Yoga#Yoga som terapi är inget nytt. Forskning visar att yoga ger ökad rörlighet, lindrar värk och sänker blodtrycket. Med inspiration från Viviyoga använder vi enkla kroppsrörelser, andning och avslappningsövningar för att öka cirkulationen och påverka olika problem/obalanser i nacke/axlar/skuldror samt bäcken/ryggrad.#hidden
 39. Total Barre#Var beredd att svettas vid stången i en klass som förenar balett med pilates och fitness. Ett intensivt träningspass för hela kroppen. Efter klassen kommer du att förstå vad som menas med att "pumpa rumpa".#hidden
 40. Under pressure#Ett högintensivt intervallpass med fokus på styrka, kondition och explosivitet. Funktionella övningar för hela kroppen som varieras från gång till gång för att ge dig en riktig utmaning!
 41. Ungdomsklasser# Vi har sänkt åldersgränsen på flera öppna klasser. På följande vuxenklasser är du mellan 12-15 år välkommen att träna för 100 kr/pass. Tänk på att boka din plats i receptionen! Det året du fyller 16 år räknas du som vuxen. #hidden
 42. Utefys#En utmanande form av funktionell cirkelträning där vi tränar dels med den egna kroppen som motstånd men också med redskap som kettlebell, hantlar mm. Ett roligt och varierande pass som aldrig ser likadant ut, men som garanterat ger dig en härlig utmaning! Passet körs ute. Vid dåligt väder (regn och rusk), inomhus. En sak är säker, du kommer bli trött och du kommer gå hem med ett leende på läpparna. Klassen är öppen för ungdomar 12-15 år.#hidden
 43. Upper Body Challenge#Tuff och utmanande styrkeklass för hela din överkropp. Vi tränar axlar, bröst, biceps, triceps, mage och rygg med hjälp av hantlar/gummiband/kettlebells och vår egen kroppsvikt. Bra komplement till Step Up, IW och din löpträning.#hidden
 44. Vinyasa flow yoga#Vinyasa Flow är en mjuk flödande, dynamisk yogaklass. Vi tränar styrka, rörlighet och balans till stämningsfull musik. Klassen är guidad och passar alla nivåer av yogautövare. Avslutas med avslappning.
 45. Wake me up!#Börja dagen på bästa sätt! Här är passet för dig som är morgonpigg, eller vill ha hjälp att komma upp i tid. Vi kör en varierad funnktionell träning så att hela kroppen mår bra!
 46. Yoga#Vår yoga är baserad på Ashtangayogans första serie med influencer av Iyengaryogans mer terapeutiska hållning. Den har en mjuk approach, där hänsyn tas till individens förutsättningar, kroppshistoria, tankar och känslor. Varje klass avslutas med nedvarvning och avslappning.#hidden
 47. Yinyoga#Yinformen är en lugn och meditativ form av yoga baserad på att hålla ett fåtal olika positioner passivt under en längre period. På så sätt stretchas bindväven runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas. Att praktisera Yinyoga är att vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är, att få vara.#hidden
 

cirkelgym w600

Cirkelträning är den ideala lösningen för alla som vill gå ner i vikt, bli starkare och få bättre kondition.

I våra maskiner får du en komplett träning på ett roligt och effektivt sätt. Träningen är säker och skonsam och passar alla utövare, från nybörjare till van motionär.

Du har även tillgång till marknadens bästa konditionsmaskiner.

Ingen tidsbokning

Vi bjuder på första introduktionen och då vill vi gärna att Du ringer 042-23 69 79 och bokar tid.

Öppettider hittar du högst upp på sidan.

 

hands yoga
© Foto: Eva Lie

Monotona arbeten, mycket stillasittande, stress och oro ger spänningar i musklerna som i sin tur kan leda till smärta, huvudvärk och olika ledbesvär.

Massagen ökar cirkulationen av blod och lymfa så att muskelspänningar släpper och rörligheten ökar. Dessutom verkar massagen lugnande och avstressande.

Vi kan erbjuda flera former av massageterapi:

Klassisk massage (avslappnande eller behandlande) och Ayurvedisk Yogamassage.

Boka direkt till Carin Jönsson på 0707-95 47 27

 

carin massage
© Foto: Eva Lie

Den klassiska massagen är en av de viktigaste behandlingsmetoderna mot muskelspänningar. 

Massagen frisätter lugn och ro, hormonet oxytocin, sänker blodtrycket och ökar blodcirkulationen.

Klassisk svensk massage skapades i början av 1800-talet av bl a Per-Henrik Ling.

Välj mellan:

 • Rygg, nacke, axlar 45 min - 550 kr
 • Halvkropp 60 min - 650 kr
 • Helkropp 75 min - 750 kr
 • Helkropp 90 min - 850 kr

ayurvedisk massage

En behandlingsform som påverkar hela kroppen. Genom strykningar och stretching baserade på yoga, stimuleras kroppen att återvända till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Massagen verkar effektivt för rygg- och nackproblem, huvudvärk och stressrelaterade problem.

ca 75 min behandling, 850 kronor

Carin JönssonCarin Jönsson

Sofie EkbergSofie Ekberg

nicky horn

Nicky Horn

Carin Jönsson, Advanced Personal Trainer, Pilatestränare och Kostrådgivare
Sofie Ekberg, Personlig tränare och Kostrådgivare
Nicky Horn, Lic. Personlig tränare och kostcoach

Som personlig tränare kan vi erbjuda dig skräddarsydda program för dina behov så som:

 • Viktminskning
 • Ökad muskelstyrka
 • Ökad rörlighet
 • Bättre kondition
 • Starkare rygg
 • Korrekt teknik minskar risken för skador

Läs om våra PT-alternativ

Som tränare är vi mycket medvetena om vikten av säkerhet.

Du spar tid genom att träna rätt och få ditt träningspass grundligt planerat.

 

Med en personlig tränare får du den hjälp och motivation du behöver för att komma igång med din träning.

Första gången med PT: 700 kr/60 min

Engångsträning med PT*: 700 kr/60 min

Engångsträning med PT*: 375 kr/30 min

*Inga tester eller programupplägg

Klippkort 10*60 min, förköp: 5900 kr (gäller 1 år)

Klippkort 10*30 min, förköp: 3500 kr (gäller 1 år)

Duoträning: 900 kr/60 min

Programupplägg: 700 kr

Vi går igenom vad du äter och sätter ihop ett kostprogram som är skräddarsytt utifrån dina mål och förutsättningar.

Rådgivning, genomgång av kostdagbok, kostupplägg: 700 kr/timme

Den unika utformningen av Pilatesmaskinerna gör att träningen passar lika bra för nybörjare som för aktiva på hög nivå som vill utveckla styrka, koordination, balans och rörlighet. Du tränar i lugn miljö med egen tränare vilket gör att du får 100% uppmärksamhet på dig och din kropp. Allt för att du ska uppnå optimala träningsresultat. Vi använder följande maskiner och redskap: Cadillac, Reformer, Stability Chair, Arc Barrel, Magic Circle, bollar, rullar och band.

Investering: 700 kr/timme

10-klippkort, förköp: 5900 kr (gäller 1 år)

Semiprivat, 2 pers: 900 kr/60 min

Grupp: från 1500 kr, begär offert

Vi mäter Din kropp ”inifrån”. Vi tar reda på hur stor procentuell mängd muskler, fett, vatten etc. som Din kropp består av. Utifrån detta ger vi en återkoppling och coachar Dig till vad Du kan förändra för att eventuellt förbättra Dina värden.

250 kr/20 min

Analys av kost- och livsstilsvanor, styrketester, rörlighetstester, hållningsanalys, kroppssammansättningsanalys.

750 kr/75 min

900 kr/90 min

 

Därför väljer vi Sans & Balans

Här är ett axplock om vad våra kunder tycker om Sans & Balans.

 • Camilla Bengtsson -Mycket kunnig och kompetent personal som satsar på individen i gruppträning.
  Patric Bengtsson -Det går inte att fuska med Carin som instruktör.
  Camilla & Patric Bengtsson
 • Maria Edefell -Jag har tränat här i 6 år. Miljön är väldigt personlig och träningen är alltid uppdaterad.
  Louise Edefell -Jag tycker Cirkelgym och Indoor Walking Teens är jättebra träning.
  Maria & Louise Edefell
Sans & Balans, Apelvägen 1 (Träningsstudio), Repslagaregränd 13 (Massagepraktik), 263 62(1) VIKEN Tel/Fax 042-23 69 79, Mobil 0707-95 47 27, Bankgiro 5328-2620, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vägen till hälsa och välbefinnande börjar här...
UPP